Viszonteladóinknak

A regisztrált kereskedők hozzáférést kapnak árlistáinkhoz, és egyéb tartalmainkhoz. Továbbá automatikusan bekerülnek hírlevél rendszerünkbe, melyen keresztül folyamatos tájékoztatást kapnak újdonságainkról, akcióinkról, és egyéb fontos tudnivalókról.

A regisztrálás nem kerül automatikusan elfogadásra. A regisztrált felhasználói fiók legkésőbb 2 munkanapon belül kerül elfogadásra, amelyet kollégánk a megadott e-mail címre igazol vissza.

Garancia:


A termékekre a gyártók által meghatározott garanciális feltételek érvényesek. Megkérjük partnereinket, hogy mindig ügyeljenek a termék csomagolásában található garanciapapír lekezelésére. Garanciális panasz esetén mindig vizsgálják meg a kérdéses terméket, mielőtt a garanciát érvényesítik. Garanciális hiba esetén a lekezelt garanciapapírt és a termék dobozát is vissza kell venni; ezek bármelyikének hiányában a garanciális hibával rendelkező terméket nem áll módunkban visszavenni/kicserélni. A legtöbb termék esetében a garanciát csere készülék biztosításával érvényesítjük; néhány nyugati márka termékeinek esetében viszont nincs automatikus cserélés, hanem először a gyártónál/forgalmazónál kerül bevizsgáltatásra a termék, és ezután teszünk lépéseket a garancia érvényesítésére.

Kiszállítás:


Lehetőség van a megrendelt termékek helyszínre szállíttatására. Az általunk történő kiszállításon kívül a FámaFutár csomagküldő szolgáltatása, valamint a TNT Expressz futárszolgálat is igénybe vehető. A szállítással kapcsolatos részletekről és felmerülő költségekről szükség esetén külön egyeztetünk a megrendelővel.