A www.szerber.hu weboldal tulajdonosa a Szer-Ber Team Bt. A weboldal elérhető továbbá a www.szerber.eu, www.szerber.at, www.szerber.sk, és www.szerber.ro domaineken is, magyar és angol nyelven. A weboldalon található teljes tartalom, leírások, képek, anyagok, összeállítások, funkciók grafikai és technikai megvalósítása szerzői jogvédelem alatt állnak és a Szer-Ber Team Bt. kizárólagos tulajdonát képezik. A lapok tartalmát, egyedi funkcióit, grafikai és technikai építőelemeit sem részeiben, sem egészben felhasználni nem lehet a tulajdonos írásos engedélye nélkül. Minden a Szer-Ber Team weblap oldalain közölt hír, információ és adat változtatás nélkül kerül közzétételre, ezért azok tartalmáért semmiféle felelősséget nem vállalunk. Az oldalakon megtalálható információk és programok használatából bekövetkező bárminemű kárért, adatvesztésért az oldal tulajdonosait felelősség nem terheli. Az információkat mindenki csak és kizárólag saját felelősségére használja. Bármely harmadik személy által készített weblapért, amit a Szer-Ber Team weboldalon keresztül lehet elérni, az azt készítők vállalják a felelősséget. A Szer-Ber Team Bt. nem fogad el semmilyen felelősségre vonást az ezeken az oldalakon található hibákból, téves információkból adódó károkért. A weboldalon bemutatott áruk részletes jellemzői az árucikk információs oldalán érhetőek el. Az ismertető leírások esetleges pontatlanságáért felelősséget nem áll módunkban vállalni - de természetesen mindent megteszünk az adatok pontosságáért. A weboldal használata feltételezi a felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra vonatkozóan. A Szer-Ber Team weboldal üzemeltetői a weboldalon szabadon megváltoztathatják a feltüntetett egyes információkat. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az online megjelenik a weboldalon. A Szer-Ber Team Bt. fenntartja a jogot, hogy bármely szolgáltatását, vagy az oldalak bármely tartalmát külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse.

A Szer-Ber Team weblap oldalainak meglátogatásakor olyan általános információkat gyűjtünk, amelyek a látogatót nem azonosítják személyesen. Ezek az anonim adatok oldalaink látogatottságának felmérésére szolgálnak. A Szer-Ber Team weboldal bizonyos szolgáltatásai regisztrációhoz kötöttek. A regisztráció során az alábbi hivatalos adatok megadását kérjük: cégnév, kapcsolattartó neve, cégjegyzék szám vagy adószám, számlázási és szállítási cím, e-mail cím, telefonszám.

A Szer-Ber Team Bt. kizárólag a weboldal üzemeltetéséhez szükséges célokra használja az előző pontban meghatározott adatokat; azokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg, kivéve ha szállítás céljából szükséges. Az adatok felhasználása a következő elvek szerint történik: az előző pontban meghatározott adatok kizárólag a Szer-Ber Team weboldal által érhetők el; az információk egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és kifejezetten statisztikai célokat szolgálnak. A statisztikai adatok elemzése segítséget nyújt a weboldal tökéletesítéséhez és fejlesztéséhez. A regisztráció esetén megadott adatok kizárólag a weboldal teljes körű használhatóságának jogosultságát megerősíteni szolgálnak, valamint a további üzleti ügyintézések gördülékenyebb intézhetőségét segítik. Harmadik fél általi kiszállítás esetén a megrendelő adatait a Szer-Ber Team Bt. átadja a rendelést teljesítő, vele szerződésben álló szállító cégnek, amely ezen adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően bizalmasan kezelik azokat, betartva az összes vonatkozó törvényi előírást. A Szer-Ber Team weboldal regisztrált felhasználói személyes adataikat bármikor megváltoztathatják és frissíthetik, ezen igényüket az info@szerber.hu címre küldött e-maillel kérvényezhetik, vagy bejelentkezés után a Felhasználói fiók beállításainak megfelelő pontjában manuálisan módosíthatják. A Szer-Ber Team Bt. munkatársai mindent megtesznek, hogy biztosítsák az adatok megfelelő biztonságát - mind a hálózati kommunikáció (online adatkezelés), mind az adatok tárolása, őrzése (offline adatkezelés) során. Az adatokhoz minden esetben kizárólag az illetékes munkatársak férhetnek hozzá.