Gyártó termékeinek listája Szer-Ber Team

1 - 11 termék a 11 ból
 • Akvaterrárium beépített kilépővel - kavicsos
  AKK35K

  Akvaterrárium, avagy beépített kilépővel ellátott akvárium vízi teknősök tartásához. A beépített üvegkilépő olyan magasan helyezkedik el az akváriumban, hogy a teknős ne tudjon abból kimászni. A kilépőre üvegrámpa vezet fel. A kilépő és rámpa kavicsos borítása nem csak esztétikus, de a teknős számára is jó kapaszkodófelület. Több méretben kapható (l....

 • Akvaterrárium beépített kilépővel - műfüves
  AKK35F

  Akvaterrárium, avagy beépített kilépővel ellátott akvárium vízi teknősök tartásához. A beépített üvegkilépő olyan magasan helyezkedik el az akváriumban, hogy a teknős ne tudjon abból kimászni. A kilépőre üvegrámpa vezet fel. A kilépő és rámpa műfüves borítása nem csak esztétikus, de a teknős számára is jó kapaszkodófelület. Több méretben kapható (l....

 • Szer-Ber Aranyhaltáp
  SZB415403

  Szer-Ber Aranyhaltáp. Kifejezetten az aranyhalak táplálkozási szokásaihoz és emésztőrendszeréhez kifejlesztett összetételű táp. Főeleségként adható akváriumi és kerti tóban tartott aranyhalaknak egyaránt. Tartalmazza a szükséges tápanyagokat, melyektől a halak egészségesek és élénk színűek lesznek. Kapható 150ml és 1000ml kiszerelésben (l. legördülő menü).

 • Szer-Ber Basic lemezes díszhaleleség
  SZB415410

  Szer-Ber Basic lemezes díszhaleleség. Gondosan válogatott alapanyagokból készült. A legtöbb akváriumi díszhalfaj számára ideális alaptáp. Minden szükséges tápanyagot tartalmaz, ami az egészséges élethez, vitalitáshoz szükséges. Nem szennyezi a vizet. Kapható 150ml és 1000ml kiszerelésben (l. legördülő menü).

 • Szer-Ber Color lemezes díszhaleleség
  SZB415427

  Szer-Ber Color lemezes díszhaleleség. Különleges színfokozó hatóanyagot tartalmazó lemezes táp. Rendszeres etetésével akváriumi díszhalaink ragyogóan élénk színűek lesznek. Kapható 150ml és 1000ml kiszerelésben (l. legördülő menü).

 • Szer-Ber Granulált díszhaleleség
  SZB415434

  Szer-Ber Granulált haleleség. Kifejezetten az akváriumi díszhalak igényei szerint kifejlesztett, lassan süllyedő szemcsés táp. Kiválóan alkalmas a vízközt táplálkozó halak etetésére. Gondosan válogatott állati és növényi összetevőkből készült. Nem szennyezi a vizet. Kapható 150ml és 1000ml kiszerelésben (l. legördülő menü), szemcsemérete 0,8 - 1,4 mm.

 • Szer-Ber Liofilizált Vörös-szúnyoglárva haleleség
  SZB415472

  Szer-Ber Liofilizált Vörös-szúnyoglárva haleleség. Fagyasztva szárítással tartósított, kiváló étrendi hatású, természetes eredetű díszhaltáp. A legtöbb akváriumi díszhal által kedvelt csemege. Kapható 150ml és 1000ml kiszerelésben (l. legördülő menü).

 • Szer-Ber Szárított Vízibolha haleleség
  SZB415465

  Szer-Ber Szárított Vízibolha haleleség. A napon szárított vízibolha (Daphnia magna) magas kitintartalmú, természetes, hagyományos díszhaltáp, akváriumi halak kiegészítő táplálására. Kapható 150ml és 1000ml kiszerelésben (l. legördülő menü).

 • Szer-Ber Szív-mix teknős eleség
  SZB415489

  Szer-Ber Szív-mix teknős eleség. Liofilizált marhaszív kedvtelésből tartott teknősök etetéséhez. Rendszeres használatával a teknősök megőrzik vitalitásukat. Feldolgozása során a beltartalmi érték nem változik. Nem tartalmaz tartósítószert. Kiszerelése 150ml.

 • Szer-Ber teknős mix
  SZB415441

  Szer-Ber Teknős mix. Természetes és mesterséges tápok keveréke, mely ideális vízi teknősök etetésére. A tüskés bolharák (gammarus) és édesvízi garnéla mellett komplex összetételű extrudált tápot tartalmaz. Biztosítja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat a teknős páncéljának megfelelő fejlődéséhez. Kapható 150ml és 1000ml kiszerelésben (l....

 • Szer-Ber Vega lemezes díszhaleleség
  SZB415458

  Szer-Ber Vega lemezes díszhaleleség. Növényes lemezes eleség 20% spirulina tartalommal. Magas minőségű táp, különösen ajánlott növényevő akváriumi halak (elevenszülők, algaevők, afrikai sügérek) etetéséhez. A spirulina alga növeli a vitalitást, élénkíti a halak természetes színeit. Kapható 150ml és 1000ml kiszerelésben (l. legördülő menü).

Gyártók listája

Kategóriák

  Információk