Vadászgörény, mókus ketrecek

4 termék van a kategóriában
1 - 4 termék a 4 ból
 • Inter-Zoo Alvin mókus ketrec
  (IZ)G195

  Inter-Zoo Alvin mókus ketrec. Modern kialakítású rágcsáló ketrec mókus tartásához. Nagy belső tere elegendő, kényelmes helyet biztosít a kisállat számára. Műanyag sarok elemei és felső pereme masszívvá, és látványossá teszik. Teteje teljesen felnyitható, így kényelmesen hozzáférhetünk a kisállathoz. Jól felszerelt rágcsáló ketrec, vadászgörény tartásához...

 • Inter-Zoo mókus ketrec 60cm
  (IZ)G093

  Inter-Zoo Squirrel 60 mókus ketrec. Nagy alapterületű, magas rágcsáló ketrec mókus vagy vadászgörény tartásához. Alap felszereléssel rendelkezik, a kisállat szükségleteinek megfelelően. Felnyitható alsó rácsa megkönnyíti a műanyag tálca takarítását. A letisztult forma és a króm rács elegáns külsőt ad a ketrecnek.

 • Inter-Zoo mókus ketrec 70cm
  (IZ)G094

  Inter-Zoo Squirrel 70 mókus ketrec. Nagy alapterületű, magas rágcsáló ketrec mókus vagy vadászgörény tartásához. Alap felszereléssel rendelkezik, a kisállat szükségleteinek megfelelően. Felnyitható alsó rácsa megkönnyíti a műanyag tálca takarítását. A letisztult forma és a króm rács elegáns külsőt ad a ketrecnek.

 • Inter-Zoo mókus ketrec 80cm
  (IZ)G150

  Inter-Zoo Squirrel 80 mókus ketrec. Nagy alapterületű, magas rágcsáló ketrec mókus vagy vadászgörény tartásához. Alap felszereléssel rendelkezik, a kisállat szükségleteinek megfelelően. Felnyitható alsó rácsa megkönnyíti a műanyag tálca takarítását. A letisztult forma és a króm rács elegáns külsőt ad a ketrecnek.

Gyártók listája

Vadászgörény, mókus ketrecek

  Információk