Gyógyszerek, vitaminok

4 termék van a kategóriában
1 - 4 termék a 4 ból
 • Fit Active Cat Complex macska vitamin
  (PANZ)306391

  Panzi-Pet Fit Active Fit-a-Cat Complex macska vitamin. Étrend kiegészítő vitamin komplexum, egyetlen tabletta fedezi egy átlagos felnőtt macska napi vitamin szükségletét. Javítja a szőrzet állapotát, segít megelőzni a bőrbetegségeket. Körte tartalma folsavat és niacint biztosít, segít megelőzni a magas vérnyomást, csökkenti a koleszterin szintet,...

 • Panzi-Pet szőrregeneráló tabletta
  (PANZ)300071

  Panzi-Pet szőrregeneráló tabletta macskák számára. Létfontosságú vitaminokkal és biotinnal, melyek nélkülözhetetlenek a bőr és a szőrzet egészséges működésében. Rendszeres adagolás mellett biztosítja kedvencének a bőr és szőrzet egészségét, fényességét.

 • Panzi-Pet multivitamin tabletta
  (PANZ)300064

  Panzi-Pet multivitamin tabletta macskák számára. Optimális arányban tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat. Rendszeres etetése támogatja az egészséges fejlődést, fokozza az ellenállóképességet.

 • Panzi-Pet csonterősítő tabletta
  (PANZ)300088

  Panzi-Pet csonterősítő tabletta macskák számára. Kalciumot és foszfort optimális arányban tartalmazó táplálékkiegészítő. Kiválóan alkalmas a vemhes és szoptató macskák, valamint a fejlődésben lévő kölyök macskák megnövekedett ásványi anyag szükségleteinek kielégítésére. Elősegíti az egészséges csont és fogazat kialakulását.

Gyártók listája

Gyógyszerek, vitaminok

  Információk