Fekhelyek

5 termék van a kategóriában
1 - 5 termék a 5 ból
 • Rágcsáló függőágy - Ballon
  (TOM)6168

  Tommi függőágy rágcsálók számára. Ballon formájú kialakítás, négy ponton rögzíthető a rágcsáló ketrec tetejére függesztve. Erős, színes textilből készült, könnyen tisztítható, nem szakad szét. Több méretben kapható a rágcsáló méretének megfelelően.

 • Rágcsáló függőágy - Henger
  (TOM)3558

  Tommi függőágy vadászgörények számára. Henger alakú kialakítás, négy ponton rögzíthető a rágcsáló ketrec tetejére függesztve. Erős, színes textilből készült, könnyen tisztítható, nem szakad szét.

 • Kisállat szőnyeg - mancs alakú
  D-06690

  Gumírozott felületű, csúszásmentes szőnyeg kutyák, macskák, más kisállatok számára. Nem csak kényelmes fekhely kis kedvencünknek, hanem etetését és itatását is intézhetjük rajta. A kiszóródó eledel és kiloccsanó víz nem szennyezi össze a padlót. A gumis felület megfogja a ráhelyezett tálakat. Könnyen tisztítható. Jelenleg csak szürke színben kapható!

 • Kisállat szőnyeg 40*30cm
  D-06683

  Gumírozott felületű, csúszásmentes szőnyeg kutyák, macskák, más kisállatok számára. Nem csak kényelmes fekhely kis kedvencünknek, hanem etetését és itatását is intézhetjük rajta. A kiszóródó eledel és kiloccsanó víz nem szennyezi össze a padlót. A gumis felület megfogja a ráhelyezett tálakat. Könnyen tisztítható. Jelenleg csak rózsaszín színben kapható!

 • Trixie függő hengerágy rágcsálóknak
  (TRI)6910

  Trixie henger alakú függőágy nagyobb rágcsálók, pl. vadászgörények, patkányok számára. A fekhelyet a ketrec tetejére kell felakasztani. Bárány szőrme bélése kényelmes, meleg érzetet nyújt, a kisállat boldogan fog belebújni. Huzata strapabíró poliészter. Hossza 45cm, átmérője 20cm.

Gyártók listája

Fekhelyek

  Információk