Hörcsög ketrecek

36 termék van a kategóriában
1 - 24 termék a 36 ból
 • Agro Zoo Bungalow hörcsög ketrec
  (AZ)50020060

  Agro Zoo Bungalow hörcsög ketrec. Kis méretű, íves rágcsáló ketrec hörcsögök számára. Emelettel és futókerékkel felszerelt, így elegendő mozgásteret biztosít a kisállatnak. Főleg ideiglenes lakhelyként használható, pl. nyaralásra, szállításhoz.

 • Agro Zoo Clafoutis hörcsög ketrec
  (AZ)50020250

  Agro Zoo Clafoutis hörcsög ketrec. Nagy méretű, szögletes, emeletes rágcsáló ketrec hörcsögöknek. Az emeletre a ketrec közepén elhelyezkedő nagy rácsos keréken keresztül juthat fel a kisállat. A nagy belső tér és kialakítás maradéktalanul kielégíti a hörcsögök mozgásigényét. A ketrec futókerékkel, tálkával, és házikóval is fel van szerelve.

 • Agro Zoo Grim hörcsög ketrec
  (AZ)50020005

  Agro Zoo Grim hörcsög ketrec. Íves tetejű rágcsáló ketrec hörcsögöknek. Magas, emeletes beltere nagy mozgásteret biztosít a kisállat számára. Az emeletre egy cső vezet fel. A műanyag házikó mutatós eleme a ketrecnek, amiben a hörcsög kényelmesen el tud bújni.

 • Ferplast Circus Fun hörcsög ketrec
  (FER)57922799

  Ferplast Circus Fun hörcsög ketrec. Játékos kialakítású ketrec hörcsögök tartásához. A cirkuszt imitáló dizájn a szoba vidám kiegészítőjévé teszi a ketrecet. Fantáziadús otthon törpehörcsögöknek vagy szíriai aranyhörcsögöknek. Izgalmas kiegészítőkkel felszerelt, háromszintes kialakítású ketrec, melyre külső modulok csatlakoztathatók.

 • Ferplast Criceti 9 hörcsög ketrec
  (FER)579009411

  Ferplast Criceti 9 hörcsög ketrec. Egyszerű, szögletes rágcsáló ketrec hörcsögök tartásához. Praktikus térkihasználás növeli a komfortérzetet a kisállat számára. Teljesen felszerelt, házikóval, tálkával, itatóval és futókerékkel ellátott.

 • Ferplast Stadium hörcsög ketrec
  (FER)57922699

  Ferplast Stadium hörcsög ketrec. Vidám kinézetű ketrec hörcsögök, kistestű rágcsálók tartásához. Olimpiai hangulat rágcsáló módra. Sport stadiont imitáló kialakítás, teljes felszereléssel, fantáziadús otthon a kis kedvenceknek. Hangulatos hörcsög ketrec.

 • Happet Cozy Cottage hörcsög ketrec
  (HAP)K819

  Happet Cozy Cottage hörcsög ketrec. Modern kialakítású rágcsáló ketrec törpehörcsögök, kistestű rágcsálók tartásához. A praktikus sarok rögzítők által könnyen összerakható, és stabilan áll. Teljesen felszerelt, emeletes belső kialakítás. A benne lévő házikó kivehető, foglalata egy praktikus oldalajtóval lezárható.

 • Happet Gremi K707 hörcsög ketrec
  (HAP)K707

  Happet Gremi hörcsög ketrec. Több emeletes, teljes felszereléssel ellátott rágcsáló ketrec hörcsögök tartásához. Szép és praktikus kialakítás, mutatós bármilyen szobában. A tágas belső tér, és a felszerelések sokasága növelik a kisállatok komfortérzetét.

 • Happet Gremi K706 hörcsög ketrec
  (HAP)K706

  Happet Gremi hörcsög ketrec. Magas, gazdag felszereltségű rágcsáló ketrec törpe hörcsögök tartásához. A kis alapterület ellenére tágas életteret biztosít a kisállatnak, ami a ketrec magasságának köszönhető. Felszereltsége teljes komfortot biztosít a hörcsögök számára. Látványos dizájn, praktikus kialakítás.

 • Happet Gremi K703 hörcsög ketrec
  (HAP)K703

  Happet Gremi hörcsög ketrec. Kompakt méretű, de tágas rágcsáló ketrec törpe hörcsög tartásához. Mutatós formatervezés, kis helyen is elfér. Komplett felszereltsége, és a kiegészítők logikus elrendezése teljes komfortot biztosít a kisállat számára.

 • Happet Gremi K704 hörcsög ketrec
  (HAP)K704

  Happet Gremi hörcsög ketrec. Emeletes, teljes felszereléssel ellátott rágcsáló ketrec hörcsögök tartásához. Szép és praktikus kialakítás, mutatós bármilyen szobában. A kiegészítők, és a jól kihasznált belső tér maximális komfortérzetet nyújtanak a kisállatnak. Kivehető műanyag házzal, amely lezárható foglalatban helyezkedik el.

 • Happet Gremi K705 hörcsög ketrec
  (HAP)K705

  Happet Gremi hörcsög ketrec. Kompakt méretű, nagyon dizájnos rágcsáló ketrec törpe hörcsög tartásához. A plexi elő- és hátlap teljes belátást biztosít a kisállat életterébe, és rendkívül látványos is. Praktikus oldalrácsokkal és nyitható felső fedelekkel. A belső teret az akril csigalépcsők teszik igazán mutatóssá.

 • Inter-Zoo Alex + Terrace hörcsög ketrec
  (IZ)G132

  Inter-Zoo Alex + Terrace hörcsög ketrec. Szinte teljesen zárt ketrec, ideális hörcsögök, kisebb testű rágcsálók tartásához. Az átlátszó plexi felső panel megakadályozza az alom kiszórását, így a ketrec környéke tiszta marad. A futókeréken kívül a látványos, külső kupolás csőrendszer gondoskodik a kisállat mozgásigényeinek kielégítéséről. Modern dizájn,...

 • Inter-Zoo Aqualand 1 hörcsög ketrec
  (IZ)G164

  Inter-Zoo Aqualand hörcsög ketrec. Különleges rágcsáló ketrec üveg alappal, hörcsögök és kistestű rágcsálók tartásához. Az üveg alap teljes belátást biztosít, és az alom kiszórását is megakadályozza. A különleges dizájnt a természetes hatású fa terasz és rámpa, valamint az akril házikó és futókerék teszik teljessé. Műanyag sarokvédők gondoskodnak az üveg...

 • Inter-Zoo Aqualand 2 hörcsög ketrec
  (IZ)G165

  Inter-Zoo Aqualand hörcsög ketrec. Különleges rágcsáló ketrec üveg alappal, hörcsögök és kistestű rágcsálók tartásához. Az üveg alap teljes belátást biztosít, és az alom kiszórását is megakadályozza. A különleges dizájnt a természetes hatású fa terasz és rámpa, valamint az akril házikó és futókerék teszik teljessé. Műanyag sarokvédők gondoskodnak az üveg...

 • Inter-Zoo Aqualand 3 hörcsög ketrec
  (IZ)G166

  Inter-Zoo Aqualand hörcsög ketrec. Különleges rágcsáló ketrec üveg alappal, hörcsögök és kistestű rágcsálók tartásához. Az üveg alap teljes belátást biztosít, és az alom kiszórását is megakadályozza. A különleges dizájnt a természetes hatású fa terasz és rámpa, valamint az akril házikó és futókerék teszik teljessé. Műanyag sarokvédők gondoskodnak az üveg...

 • Inter-Zoo Astro hörcsög ketrec (Ufó 2)
  (IZ)G136

  Inter-Zoo Astro + Terrace hörcsög ketrec. Látványos formatervezésű ketrec hörcsögök tartásához. A külső kupolás csőrendszer, és a futókerék kielégíti a kisállat mozgásigényét. Az akril terasz búvóhelyként is szolgál, tovább fokozva a komfortérzetet. A látványos színösszeállítások modern, dekoratív külalakot kölcsönöznek a ketrecnek.

 • Inter-Zoo Galaxy hörcsög ketrec (Ufó 3)
  (IZ)G135

  Inter-Zoo Galaxy + Terrace hörcsög ketrec. Látványos kialakítású ketrec hörcsögök tartásához. Hatalmas mozgásteret biztosít a kisállatok számára. Több szintes rámpás teraszrendszere, futókereke, és kupolás csővezetéke maximálisan kiszolgálják a hörcsögök mozgásigényeit. Komfortérzetüket a többi felszerelés növeli. Modern hatású színösszeállításai...

 • Inter-Zoo Rocky hörcsög ketrec (Ufó 1)
  (IZ)G137

  Inter-Zoo Rocky + Terrace hörcsög ketrec. Dizájnos külalakú rágcsáló ketrec hörcsögök tartásához. A kisállatok mozgásigényét maradéktalanul kielégíti a futókerék, és a külső kupolás csőrendszer. A további felszerelések tovább növelik a komfortérzetet. Látszólag kis mérete ellenére nagy életteret biztosít a hörcsögöknek. Modern színösszeállításai...

 • Inter-Zoo Bob Wood hörcsög ketrec
  (IZ)G210

  Inter-Zoo Bob Wood hörcsög ketrec. Modern kialakítású ketrec hörcsögök, kisebb rágcsálók tartásához. A műanyag sarokelemek és a felső műanyag perem masszívabbá teszik a szerkezetet, ráadásul a ketrec is látványosabb általuk. A tető teljesen felnyitható. Fából készült terasza természetes hatást nyújt a kisállatnak. Teljesen felszerelt rágcsáló ketrec.

 • Inter-Zoo Homer Brown hörcsög ketrec
  (IZ)G180

  Inter-Zoo Homer hörcsög ketrec. Nagy belterű, magas, jól felszerelt rágcsáló ketrec hörcsögök tartásához. Mérete és felszereltsége által több kisállat is tartható benne. Magas műanyag tálcája megakadályozza az alom kiszórását. Változatos felszerelése maximális komfortot biztosít a hörcsögöknek. Kellemes, természetes hatású barna színárnyalat.

 • Inter-Zoo Homer Color hörcsög ketrec
  (IZ)G180C

  Inter-Zoo Homer hörcsög ketrec. Nagy belterű, magas, jól felszerelt rágcsáló ketrec hörcsögök tartásához. Mérete és felszereltsége által több kisállat is tartható benne. Magas műanyag tálcája megakadályozza az alom kiszórását. Változatos felszerelése maximális komfortot biztosít a hörcsögöknek. Vidám, tarka színösszeállítás

 • Inter-Zoo Jerry 1 Color hörcsög ketrec
  (IZ)G121C

  Inter-Zoo Jerry 1 + Tube hörcsög ketrec. Nagy alapterületű, tágas életteret biztosító rágcsáló ketrec. Hörcsögök, törpehörcsögök tartásához kiváló. Elegáns dizájn és változatos színösszeállítás, kellemes látványt nyújtanak. Minden felszereléssel el van látva, ami a kisállatok kényelmi és mozgásigényeit kielégíti.

 • Inter-Zoo Jerry 2 Color hörcsög ketrec
  (IZ)G122C

  Inter-Zoo Jerry 2 hörcsög ketrec. Nagy belterű, magas, jól felszerelt rágcsáló ketrec hörcsögök tartásához. Mérete, és felszereltsége által több hörcsög is elszállásolható benne. Magas műanyag tálcája megakadályozza az alom kiszórását. Változatos felszerelése maximális komfortot biztosít a kisállatoknak. Modern formavilága, és tarka színösszeállítása...

Gyártók listája

Hörcsög ketrecek

  Információk