Játékok

15 termék van a kategóriában
1 - 15 termék a 15 ból
 • Műanyag futókerék
  PP102

  Műanyag futókerék rágcsálóknak. Szépen kidolgozott, színes futókerék, melyet egyszerűen a rágcsáló ketrec rácsára lehet rögzíteni. A hörcsögök, vagy kisebb rágcsálók örömmel futkároznak benne. Nem nyikorog.

 • Hörcsög futógömb
  55

  Áttetsző, színes futógömb törpehörcsögök számára. A kisállat szabadon mászkálhat benne a lakásban vagy a kertben anélkül, hogy elveszne szem elől. Egyszerű, jól használható kisállat kiegészítő.

 • Hörcsög futógömb
  56

  Áttetsző, színes futógömb hörcsögök, kis termetű rágcsálók számára. A kisállat szabadon mászkálhat benne a lakásban vagy a kertben anélkül, hogy elveszne szem elől. Dizájnos, hasznos kisállat kiegészítő.

 • Ferplast FPI 4603 rágcsáló futókerék
  (FER)84603799

  Ferplast műanyag futókerék rágcsálók számára. Belül bordázott, a rágcsáló ketrecen könnyen rögzíthető. A kisállatok bármikor levezethetik rajta mozgásigényüket. Nagy méretű futókerék hörcsögök, törpehörcsögök, más kistermetű rágcsálók számára.

 • Ferplast FPI 4606 futókerék állvánnyal
  (FER)84606899

  Ferplast műanyag futókerék rágcsálók számára. Belül bordázott, a rágcsáló ketrecben könnyen elhelyezhető az állványa segítségével. Állványról leszerelve a ketrec rácsára is rögzíthető. A kisállatok bármikor levezethetik rajta mozgásigényüket.

 • Georplast Twistertoy Mini futógömb állvánnyal
  PP574

  Georplast Twistertoy Mini futógömb rágcsálóknak. Áttetsző műanyag futógömb hörcsögök, kisebb rágcsálók számára. A kisállatot bele kell helyezni, így ő szabadon futkározhat anélkül, hogy elveszne. A gömbhöz tartóállvány is tartozik, így fix helyen is futtatható benne a kis rágcsáló.

 • Happet rágcsáló futógömb
  (HAP)Y001

  Happet futógömb különböző termetű rágcsálóknak. Masszív, műanyag futógömb, mellyel szabadabb mozgás biztosítható a mozgásigényes kisállatok számára. Kialakítása által kényelmes és biztonságos. A szellőző rések friss levegőt biztosítanak, a könnyen levehető kisajtón keresztül egyszerű kivenni a rágcsálót a gömbből. Több méretben kapható.

 • Happet néma futókerék állvánnyal
  (HAP)B003

  Happet néma futókerék rágcsálóknak. A fém állvány által bárhol elhelyezhető, így akkor is alkalmazható, ha pl. akváriumban lakik a kisállat. Csapágyas rendszere könnyed futást tesz lehetővé a rágcsáló számára, és zaj nélküli forgást biztosít. Ideális kiegészítő hörcsögök és más kistermetű rágcsálók számára.

 • Happet futógömb állvánnyal
  (HAP)Y019

  Happet futógömb rágcsálóknak. Színes, dizájnos, áttetsző futógömb hörcsögök, kisebb rágcsálók számára. A futógömbben a kisállatot bátran szabadon lehet engedni a lakásban vagy kertben, hogy igénye szerint szaladgáljon. A csomag fém állványt is tartalmaz, így a rágcsáló ketrecben is elhelyezhető, akár a rácsra akasztva.

 • Inter-zoo fém futókerék
  (IZ)A201F

  Inter-Zoo rágcsáló futókerék. Látványos kialakítású fém futókerék, melynek sűrű rácsos szerkezete nem csak dizájnos, de jobb kapaszkodást biztosít a kisállat számára. Masszív szerkezet, többféle színben kapható. A lábára állítható, vagy ketrec a rácsára akasztható. Különböző méretekben kapható, mindenfajta rágcsáló számára.

 • Hörcsög futókerék néma
  (JKA)324.06

  JK Animals műanyag futókerék hörcsögöknek, kistestű rágcsálóknak. Csapágyas rendszere zajmentes és könnyű forgást biztosít. Könnyen rögzíthető a rágcsáló ketrec rácsán. Kielégíti a kis rágcsálók mozgásigényét a korlátozott körülmények között. Több méretben és színben kapható.

 • Happet tányér formájú futókerék odú talppal
  (HAP)Y021

  Happet műanyag futókerék, mely rendhagyó módon tányér formájú, oldalra döntött. A hörcsögök és kistestű rágcsálók számára biztosítja a mozgásigényük kielégítését, és közben nem áll fenn a veszélye, hogy a kisállat lába beakad. A futókerék talpa úgy lett megformázva, hogy odúként is szolgál. Több színben kapható.

 • Néma futókerék műanyag állvánnyal 11cm
  D-11305

  Műanyag futókerék állvánnyal. Csapágyas rendszere hang nélküli forgást tesz lehetővé, így használata közben a kisállat nem csap zajt. Kielégíti a hörcsögök és kistestű rágcsálók mozgásigényét. Kialakítása és színei által hangulatos kiegészítője a rágcsáló ketreceknek. A futókerék hagyományos módon a ketrec rácsán is rögzíthető. Több színben kapható.

 • Néma futókerék műanyag állvánnyal 14cm
  D-11329

  Műanyag futókerék állvánnyal. Csapágyas rendszere hang nélküli forgást tesz lehetővé, így használata közben a kisállat nem csap zajt. Kielégíti a hörcsögök és kistestű rágcsálók mozgásigényét. Kialakítása és színei által hangulatos kiegészítője a rágcsáló ketreceknek. A futókerék hagyományos módon a ketrec rácsán is rögzíthető. Több színben kapható.

 • Trixie hajlítható fahíd rágcsálóknak
  (TRI)62151

  Trixie fából készült rönkhíd különböző méretekben. Természetes kiegészítő rágcsálóketrecekbe. Hajlítható, többféle módon elhelyezhető, akár odúként is szolgálhat. A natúr farönkök ideálisak a kisállatok fogainak koptatására is.

Gyártók listája

Játékok

  Információk