CO2 rendszerek, felszerelések

24 termék van a kategóriában
1 - 24 termék a 24 ból
 • Aqua Nova CO2 buborékszámláló
  (AN)NCO2-7

  Aqua Nova CO2 buborékszámláló. Kiegészítő akváriumi CO2 rendszerhez. Segítségével pontosan megállapítható az akváriumi növények számára bejuttatott CO2 mennyisége. Jól látható jelzés az iedális vízszint meghatározásához. Tapadókoronggal rögzíthető, vagy max. 6mm vastag üvegre akasztható.

 • Aqua Nova CO2 porlasztó
  (AN)NCO2-5

  Aqua Nova CO2 porlasztó akváriumba. Hatékony kerámia porlasztó akváriumi CO2 rendszerekhez. A CO2 intenzív beporlasztásával még hatékonyabban juttatja el az értékes tápanyagot az akváriumi növények számára. Könyök csőcsatlakozókival könnyebben csatlakoztatható a rendszerhez. Kerámia betétje cserélhető.

 • Aqua Nova CO2 palack 95g (nem tölthető)
  (AN)NCO2-1

  Aqua Nova CO2 palack 95g, nem újratölthető. Kifejezetten az Aqua Nova CO2 mini készletéhez való tartalék CO2 palack.

 • Aqua Nova CO2 mini készlet
  (AN)NCO2-2

  Aqua Nova CO2 mini készlet. A CO2 fontos tápanyag az akváriumi növények fejlődéséhez. A készlet biztosítja a növények számára a megfelelő CO2 mennyiséget, melytől erősek és egészségesek lesznek. Minden alap felszerelést tartalmaz, ami elegendő a rendszer használatához.

 • Aqua Nova CO2 reaktor kicsi
  (AN)NCO2-3

  Aqua Nova CO2 reaktor többirányú. Meggyorsítja a CO2 beporlasztását az akváriumba, rövid idő alatt közel 100%-os diffúziót biztosít. A biolabdák az áramlás megkavarásával és a rajtuk megtelepedő baktériumok segítségével fokozzák a hatékonyságot. A kiegészítőt a CO2 adagoló rendszerhez, valamint a szűrőrendszer vagy vízpumpa kifújó ágára kell csatlakoztatni.

 • Aqua Nova CO2 reaktor nagy
  (AN)NCO2-4

  Aqua Nova CO2 reaktor többirányú. Meggyorsítja a CO2 beporlasztását az akváriumba, rövid idő alatt közel 100%-os diffúziót biztosít. A biolabdák az áramlás megkavarásával és a rajtuk megtelepedő baktériumok segítségével fokozzák a hatékonyságot. A kiegészítőt a CO2 adagoló rendszerhez, valamint a szűrőrendszer vagy vízpumpa kifújó ágára kell csatlakoztatni.

 • Ferplast CO2 Energy adapter
  (FER)68856000

  Ferplast CO2 Energy Adapter akváriumi CO2 rendszerekhez. Újratölthető CO2 palackokhoz csatlakoztatható adapter, mely kompatibilis az általános akváriumi CO2 nyomásszabályozókkal.

 • Ferplast CO2 Energy nyomáscsökkentő
  (FER)68860000

  Ferplast CO2 Energy nyomáscsökkentő. Nagy precizitású szeleppel ellátott nyomáscsökkentő akváriumi CO2 rendszerhez. Eldobható vagy újratölthető CO2 palackhoz is használható. Max. 160 bar nyomásra alkalmas.

 • Ferplast CO2 Energy nyomásmérő
  (FER)68855000

  Ferplast CO2 Energy nyomásmérő (manométer). Magas és alacsony nyomást mérő eszközpár akváriumi CO2 rendszerekhez.

 • Ferplast CO2 vízteszt
  (FER)68859000

  Ferplast CO2 Energy CO2 teszt. Két reagensből álló vízteszt folyadék az akváriumvíz CO2 tartalmának méréséhez. Segítségével gyorsan és pontosan megállapítható, ideális-e a CO2 szint az akváriumban.

 • Ista CO2 akril buborékszámláló
  (ISTA)I565

  Ista CO2 akril buborékszámláló. A tiszta hatású akril anyag által a buborékmennyiség pontosan megfigyelhető, ráadásul az alapanyag nagyon ellenálló. Kompakt, divatos formatervezés, mely által praktikus és modern eleme az akváriumi CO2 rendszereknek.

 • Ista 2-in-1 CO2 buborékszámláló és visszacsapó szelep
  (ISTA)I564

  Ista CO2 buborékszámláló és visszacsapó szelep 2 az 1-ben. Praktikus kiegészítő akváriumi CO2 rendszerhez. Kialakítása által könnyen megfigyelhető az átmenő CO2 mennyisége. A jó minőségű szilikát visszacsapó szelep megakadályozza a víz visszafolyását.

 • Ista CO2 porlasztó kerek
  (ISTA)I523

  Ista CO2 diffúzor akváriumba. Kiegészítő akváriumi CO2 rendszerhez a szén-dioxid hatékony beporlasztására, kerámia porlasztó betéttel. Praktikus kialakítású, egyszerű a tisztítása, és a kerámiabetét cseréje. Lapos formája miatt az akvárium alján is elhelyezhető, a felső csőcsatlakozó szelep megkönnyíti a CO2 cső bekötését.

 • Ista 3-in-1 CO2 porlasztó
  (ISTA)I563

  Ista 3 az 1-ben CO2 diffúzor akváriumba. Kiegészítő akváriumi CO2 rendszerhez a szén-dioxid hatékony beporlasztására, kerámia porlasztó betéttel. Praktikus kialakítású eszköz, egyszerű a tisztítása, és a kerámiabetét cseréje. Buborékszámlálóként is szolgál, könnyen megfigyelhető benne az átmenő CO2 mennyisége. Beépített visszacsapó szelep akadályozza meg...

 • Ista CO2 palack 95g (nem újratölthető)
  (ISTA)I518

  Ista CO2 palack 95g, nem újratölthető. Csere palack az Ista Easy Start-Up CO2 szetthez.

 • Ista CO2 folyamatos teszt
  (ISTA)I506

  Ista CO2 folyamatos teszt édesvízi akváriumba. A vízalatti akril gömbbe kell beleönteni az indikátorfolyadékot, mely folyamatos elszíneződéssel jelzi a CO2 mennyiséget az akváriumvízben. Csuklós rögzítőjével a gömb tetszés szerinti pozícióba állítható. Matricás színskálája az akvárium külső oldalára ragasztható, így megkönnyítve az érték meghatározását.

 • Ista CO2 indikátorfolyadék
  (ISTA)I691

  Ista CO2 indikátorfolyadék. Utántöltő folyadék CO2 folyamatos tesztbe. Különleges formulája pontosan visszajelzi a CO2 mennyiséget. Egyszerre 1ml használata javasolt. A folyadékot havonta ajánlott cserélni. Akváriumvizet nem kell hozzáadni, és vízcsere után közvetlenül nem szükséges a folyadékot is cserélni.

 • Ista CO2 eldobható palack
  (ISTA)I517

  Ista egyszer használatos CO2 palack, kézi adagolós. Manuálisan adagolható belőle a CO2 az akváriumi növények számára. A palackok egyenként 5500 cc gázt tartalmaznak 1 atmoszféra nyomással. Az Ista CO2 porlasztó harangjához használható, melyet egy palack kb. 50 alkalommal képes megtölteni.

 • Ista CO2 porlasztó harang
  (ISTA)I524

  Ista CO2 porlasztó harang akváriumba. Harang formájú akril kiegészítő akváriumi CO2 eldobható palackhoz. Kialakítása megkönnyíti a CO2 adagolást, mivel mindig jól látható az akváriumba bejuttatott CO2 mennyisége. A beporlasztást hatékonyan végzi, több harang összecsatlakoztatásával a hatékonyság fokozható.

 • Ista CO2 visszacsapó szelep fém
  (ISTA)I962

  Ista CO2 visszacsapó szelep rozsdamentes acélból. Hatékony, tartós megoldás az akváriumi CO2 rendszerek biztonságosabbá tételére. Ha bármilyen oknál fogva megszűnik a CO2 nyomás, a csőben a víz visszafolyik az akváriumból. A visszafolyásgátló szelep ezt akadályozza meg. Barázdált csőcsatlakozói nem engedik leesni a CO2 csövet.

 • Ista csőrögzítő 4/6mm
  (ISTA)I578

  Ista csőrögzítő 4/6mm-es csőhöz. Akváriumi CO2 rendszer vagy levegőztetés csövének elvezetéséhez és rögzítéséhez használható műanyag rögzítő. A csövet U-alakban vezeti el anélkül, hogy megtörné azt, így megkönnyíti a cső elvezetését. Oldalsó nyergek tartják stabilan a csövet. A rögzítő az üvegfalra csipthethető, vagy tapadókorongjával az üvegfalra...

 • Ista Easy Start-Up CO2 szett
  (ISTA)I554

  Ista Easy Start-Up CO2 szett akváriumhoz. Minden szükséges felszereléssel ellátott CO2 készlet növényes akváriumhoz. A CO2 adagolás által az akváriumi növények egészségesebbek, erősebbek lesznek. Praktikus készlet, könnyen beüzemelhető. Kis 95g-os palackja (egyszer használatos) bárhol elhelyezhető stabil állványa segítségével.

 • Ista Professional ECO CO2 szett
  (ISTA)I677

  Ista Professional CO2 szett akváriumhoz. Komplett, profi CO2 készlet növényes akváriumhoz. Könnyen beüzemelhető, precíz CO2 adagolást biztosít. Az adagolt CO2 jelentősen hozzájárul az akváriumi növények egészséges fejlődéséhez. A készlet többek közt 1 literes újratölthető palackot, és dupla mérős, mágnesszelepes nyomásszabályozót tartalmaz.

 • Ista rugós visszacsapó szelep
  (ISTA)I577

  Ista rugós visszacsapó szelep akváriumi levegőztetéshez és CO2 rendszerhez. A nyomás megszűnése miatt a víz visszafolyhat a csövön keresztül. Ezt a problémát akadályozza meg a visszacsapó szelep. Tartós, rozsdamentes rugóval, és a csöveket stabilan rögzítő gyűrűs rendszerrel. Szabványos 4/6mm-es csőhöz használható.

Gyártók listája

CO2 rendszerek, felszerelések

  Információk