Kefék, fésűk, ápolószerek

27 termék van a kategóriában
1 - 24 termék a 27 ból
 • Happet kisállat fésű GS20
  (HAP)GS20

  Happet kisállat fésű kutyák és macskák számára. A ritkább elrendezésű oldal a hosszú szőrű, sűrű alsó szőrzetű, míg a sűrűbb oldal a rövidebb szőrű, vékony alsó szőrzetű kisállatok fésülésére alkalmas. Rendszeres használata fényes, selymes szőrzetet eredményez, és javítja kedvencünk közérzetét. Gumi markolata stabil fogást biztosít.

 • Happet kisállat kefe GS16
  (HAP)GS16

  Happet kisállat kefe kutyák és macskák számára. A lekerekített végű fémfogas oldal a hosszú szőrű kisállatok elhalt szőrszálait távolítja el, kiegyenesíti a csomókat. A sörtés kefe kitisztítja a rövidebb szőrű állatok szőrzetét. Rendszeres használata fényes, selymes szőrzetet eredményez, és javítja kedvencünk közérzetét. Gumi markolata stabil fogást...

 • Happet kisállat fésű GS18
  (HAP)GS18

  Happet kisállat fésű kutyák és macskák számára. Ideális a közepesen hosszú szőrrel és sűrű alsó szőrzettel rendelkező kisállatok számára. Eltávolítja az elhalt, kifakult szőrszálakat. Kiegyenesíti a csomókat, gubancokat. Rendszeres használata fényes, selymes szőrzetet eredményez, és javítja kedvencünk közérzetét. Gumi markolata stabil fogást biztosít.

 • Happet kisállat fésű GS17
  (HAP)GS17

  Happet kisállat fésű kutyák és macskák számára. Hosszú és közepesen hoszzú szőrű, sűrű alsó szőrzetű kisállatok fésüléséhez. Eltávolítja az elhalt, kifakult szőrszálakat, kiegyenesíti a csomókat, gubancokat. Rendszeres használata fényes, selymes szőrzetet eredményez, és javítja kedvencünk közérzetét. Gumi markolata stabil fogást biztosít.

 • Happet kisállat fésű GS19
  (HAP)GS19

  Happet kisállat fésű kutyák és macskák számára. Hosszú és közepesen hoszzú szőrű, sűrű alsó szőrzetű kisállatok fésüléséhez. Eltávolítja az elhalt, kifakult szőrszálakat, kiegyenesíti a csomókat, gubancokat. Rendszeres használata fényes, selymes szőrzetet eredményez, és javítja kedvencünk közérzetét. Gumi markolata stabil fogást biztosít.

 • Happet kisállat fésülő kesztyű
  (HAP)GS12

  Happet kisállat fésülő kesztyű kutyák és macskák számára. A gumis felületű kefével ellátott kesztyű simogatás közben eltávolítja az elhalt szőrszálakat, és a szennyeződéseket. A kisállat szőrét selmyessé, fényessé, puhává teszi. Masszázsra is használható. Könnyen tisztítható.

 • Happet kisállat kefe GS14/15
  (HAP)GS14

  Happet simító kefe kutyák és macskák számára. Ideális rövid és közepesen hosszú szőrű, vékony alsó szőrzetű kisállatok fésüléséhez. Rendszeres használata fényes, selymes szőrzetet eredményez, és javítja kedvencünk közérzetét. Gumi markolata stabil fogást biztosít.

 • Riga kisállat kefe
  (RIG)001208

  Riga kisállat kefe kutyák és macskák számára. A lekerekített végű fémfogas oldal irritáció nélkül tisztítja ki a szőrzetet, eltávolítja az elhalt szőrszálakat, kiegyengeti a gubancokat. A sörtés kefe fényesebbé, lágyabbá teszi a szőrzetet. Gumi bevonatú markolata biztos fogást ad.

 • Snoby kisállat fésű
  (RIG)010330

  Riga Snoby kisállat fésű kutyák és macskák számára. A ritkásabb oldal a hosszú szőrzet, míg a sűrűbb oldal a rövidebb szőrzet kifésülésére alkalmas. Kiegyenesíti a gubancokat, selymessé teszi a szőrzetet. Esztétikus fanyéllel.

 • Tatrapet kisállat fésű
  (TAT)482.37

  Tatrapet kisállat fésű kutyák és macskák számára. Ideális a hosszú szőrzet ápolásához. Eltávolítja az elhalt szőrszálakat, és kiegyenesíti a csomós szőrzetet. Fényes, selmyes szőrzetet biztosít. Gumimarkolata biztos fogást ad.

 • Tatrapet kisállat kefe
  (TAT)482.49

  Tatrapet kisállat kefe kutyák és macskák számára. Eltávolítja az elhalt szőrszálakat, valamint a szennyeződéseket. A szőrt puhává, fényessé, selymessé teszi. Esztétikus, lakkozott fa nyéllel.

 • Tatrapet kisállat kefe
  (TAT)482.71

  Tatrapet masszázskefe kutyák és macskák számára. Sűrű fogazatú műanyag kefe, pántjával a kézfejen rögzíthető, kényelmes a használata. Simogató mozdulatokkal tisztítja ki a kisállat szőrét, kiegyengeti a csomókat.

 • Tommi kisállat kefe
  (TOM)1801

  Tommi simító kefe kis termetű kutyák, valamint macskák és más kisállatok szőrének ápolásához. Ideális a hosszú szőrzet fésüléséhez. Eltávolítja az elhalt szőrszálakat, kisimítja a csomós szőrzetet.

 • Tommi kisállat fésülő kesztyű
  (TOM)1848

  Tommi kisállat fésülő kesztyű kutyák és macskák számára. A gumis felületű kefével ellátott kesztyű simogatás közben eltávolítja az elhalt szőrszálakat, és a szennyeződéseket. A kisállat szőrét selmyessé, fényessé, puhává teszi. Masszázsra is használható. Könnyen tisztítható.

 • Ferplast GRO 5872 kutyafésű
  (FER)85872799

  Ferplast kutyafésű. Lekerekített végű fém fogai forognak, így könnyedén haladnak át a közepes és hosszú szőrzeten is. Eltávolítja az elhalt szőrszálakat, és kiegyenesíti a csomós szőrzetet.

 • Ferplast GRO 5874 kutyafésű
  (FER)85874799

  Ferplast kutyafésű. Lekerekített végű fém fogai forognak, így könnyedén haladnak át a közepes és hosszú szőrzeten is. Eltávolítja az elhalt szőrszálakat, és kiegyenesíti a csomós szőrzetet.

 • Ferplast GRO 5982 kisállat kefe
  (FER)85982700

  Ferplast kisállat kefe kutyák és macskák számára. Ideális a közepes vagy hosszú szőrzet ápolásához. A fém kefe eltávolítja az elhalt szőrszálakat, kiegyenesíti a csomós szőrzetet. A poliamid sörtés kefe visszaállítja a szőrzet fényét és selymességét.

 • Ferplast GRO trimmer csere penge
  (FER)85962999

  Ferplast tartalék penge a GRO típusú trimmerekbe. A kicsi méretű a GRO 5960, a nagy méretű a GRO 5961 típusú trimmerhez való.

 • Ferplast GRO trimmer
  (FER)85960899

  Ferplast trimmer kutyák és macskák számára. Hatékonyan távolítja el az elhalt szőrzetet, így könnyebbé téve a kisállat fésülését. Gumi bevonatú markolata biztos fogást ad. Rövid és közepesen hosszú szőrzetű kisállatokon alkalmazható. Két méretben kapható.

 • Panzi száraz sampon
  (PANZ)046-1032

  Panzi Száraz sampon kisállatok szőrzetének ápolására. Víz használata nélkül szagtalanítja, és gyengéden ápolja a szőrt. Megszünteti a kellemetlen szagokat, gondoskodik a szép és ápolt bundáról. Rendszeres tisztításra és ápolásra alkalmas, különösen kölyök állatoknál. Minden szőrtípusnál használható.

 • Yoyo kutyasampon kamillás
  YO041033

  Good Food Yoyo Fresh kamillás gyógynövényes kutyasampon. Természetes kamilla gyógynövény kivonatot tartalmaz. Ápolja, megnyugtatja, táplálja a bőrt. Kíméletesen, de hatékonyan tisztítja a szőrzetet, ugyanakkor fényessé, jól fésülhetővé teszi azt. A kutyasampon rendszeres használata csökkenti a vakarózást, és a korpásodást.

 • Yoyo kutyasampon kölyökkutyáknak
  YO041040

  Good Food Yoyo Fresh kölyökkutya sampon. Speciális összetételű és PH-értékű kutyasampon. E-vitamin tartalma védi és táplálja a kölyökkutyák érzékeny bőrét, és szőrét. Természetes összetevői környezetbarát módon bomlanak le. Egyéves kor alatti kölyökkutyák részére ajánlott.

 • Yoyo kutyasampon nercolajos
  YO041026

  Good Food Yoyo Fresh nercolajos kutyasampon. A nercolaj kedvező élettani hatással bír. Gyorsan felszívódva a szőrzetet selymessé, könnyen fésülhetővé teszi. Segíti a száraz bőr nedvességtartalmának visszanyerését. A kutyasampon alkalmazásával a szőrzet megtartja természetes fényét és rugalmasságát, a bőr regenerálódik, rugalmas és ellenálló lesz a külső...

 • Yoyo kutyasampon normál
  YO041019

  Good Food Yoyo Fresh normál kutyasampon. Optimalizált összetételű, erősen tisztító hatású kutyasampon. A benne található tápanyagok pótolják a kioldott zsírt, ápolják és megnyugtatják a bőrt, a szőrt selymessé és jól fésülhetővé teszik. Rendszeres használata a fokozott szennyeződéseknek kitett kutyák számára ajánlott.

Gyártók listája

Kefék, fésűk, ápolószerek

  Információk