Tálkák, etetők, itatók

9 termék van a kategóriában
1 - 9 termék a 9 ból
 • Akasztós fémtálka
  PP77610H

  Akasztós fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka vízszintes rácsára kell akasztani. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Több méretben kapható.

 • Csavaros fémtálka
  PP77610C

  Csavaros fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka rácsára kell fixálni csavaros rögzítője segítségével. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Több méretben kapható.

 • Deluxe nyúlitató
  324.64

  Nagy méretű golyós itató nyulak, tengerimalacok, és más kisállatok itatásához. Kis méretű díszmadaraknak is ideális. Rozsdamentes fém golyós itató rész, strapabíró. Rögzítővel felszerelt. Több méretben kapható.

 • Kaktusz madáritató
  (JKA)223.50

  JK Animals kaktusz formájú madáritató. Hangulatos kiegészítő, mely könnyen rögzíthető a madárkalitkán. Formája és színe által bármilyen kalitkán jól mutat. Felül nyitott, így leszerelés nélkül utántölthető.

 • Szépiatartó csipesz
  PP1422

  Műanyag szépiatartó csipesz madárkalitkába. Praktikus kiegészítő, stabilan megtartja a szépiát, vagy más belógatós madáreleséget (pl. fürtös köles). Könnyen rögzíthető a madárkalitka tetején. Kis mérete és fehér színe miatt nagyon diszkrét. Egy csomag 2db tartót tartalmaz.

 • Madáritató henger
  (TAT)222.05

  Tatrapet műanyag madáritató. Letisztult formájú, a madárkalitkán könnyen rögzíthető. Egyszerű formája maximálisan kihasználja a kapacitást. Színes felületével bármilyen madárkalitkához jól illeszkedik.

 • Madáritató kémcső
  (TAT)222.02

  Tatrapet kémcső formájú madáritató. Letisztult formája maximálisan kihasználja a kapacitást. Könnyen rögzíthető a különböző madárkalitkákon. Színes felülete által bármilyen díszmadár kalitkához jól illeszkedik. Űrtartalma 80ml. A termék színe eltérő lehet!

 • Műanyag madár tálka
  (TAT)223.08

  Tatrapet műanyag tálka díszmadaraknak. A madárkalitka rácsára akasztható műanyag tál etetéshez és itatáshoz. Könnyen rögzíthető, letisztult formájú. Színes felületével bármilyen kalitkához jól illeszkedik. Ülőkéjén a díszmadár kényelmesen el tud helyezkedni.

 • Tommi akasztós fémtálka
  (TOM)7341

  Tommi fémtálka rágcsálók és madarak etetéséhez, itatásához. A kampós, vagy csavaros rögzítővel ellátott kerettel bármilyen ketrecre vagy kalitkára rögzíthető. A keretbe stabilan illeszkedik a tálka, amit a kisállat nem tud felborítani. Rozsdamentes fémtál.

Gyártók listája

Tálkák, etetők, itatók

  Információk