Madárjátékok

8 termék van a kategóriában
1 - 8 termék a 8 ból
 • Akril madárhinta
  (JKA)222.50

  JK Animals madárhinta. Színes, akril hinta, kerek formájú. Csengettyűvel, játékokkal felszerelt. Akasztójával könnyen rögzíthető a madárkalitka tetején. Tarka színei, és a csengettyű hangja stimulálják a díszmadarak érzékeit.

 • Tommi Funny Park ülőrúd
  (TOM)7476

  Tommi Funny Land díszmadár ülőrúd és játék. Spirál formájú akril kiegészítő, tologatható műanyag karikákkal. Élénk színei jól mutatnak a kalitkában, és stimulálják a madarak érzékeit. Csavaros rögzítőjével könnyen és stabilan fixálható a madárkalitka rácsán.

 • Madárhinta T-072
  T-072

  Madárhinta fa ülőrúddal, csengettyűkkel, kiegészítőkkel. Tartó, jól mutat a madárkalitkában. Kényelmes ülőhelyet biztosít a díszmadarak számára. A színes kiegészítők és a csengettyűk stimulálják a kisállatok érzékeit. Fém karabinere segítségével könnyen a kalitka tetejére akasztható.

 • Madár Játék T-151
  T-151

  Színes madár játék falécekkel, fonott kötelekkel, csengettyűvel. Az élénk színek stimulálják a díszmadarak érzékeit. A falécek természetes hatást adnak, és kényelmes ülőhelyet is biztosítanak a madarak számára. Tartós kiegészítő, jól mutat a kalitkában. Fém karabinere megkönnyíti a rögzítést.

 • Akril madár játék háromszög
  (JKA)222.56

  JK Animals játék díszmadaraknak. Színes akril játék madárkalitkába. Forgatható tükrökkel, mozgatható díszekkel, csengettyűkkel felszerelve. Könnyen rögzíthető a kalitka tetején. Élénk színei, a csengettyűk hangja és a tükrök mind stimulálják a díszmadár érzékeit.

 • Akril madár játék pálca
  (JKA)222.54

  JK Animals játék díszmadaraknak. Színes, akril játék madárkalitkába. Forgatható tükrökkel, csengettyűvel felszerelve. Könnyen rögzíthető a kalitka tetején. Élénk színei, a csengettyű hangja, és a tükrök stimulálják a díszmadár érzékeit.

 • Akril madár játék karika
  (JKA)222.52

  JK Animals játék díszmadaraknak. Színes, akril játék madárkalitkába. Forgatható tükrökkel, csengettyűvel felszerelve. Könnyen rögzíthető a kalitka tetején. Élénk színei, a csengettyű és a tükrök stimulálják a díszmadár érzékeit.

 • Trixie madárjáték - kókuszhéj szizálkötélen
  (TRI)58973

  Trixie madárjáték mindenféle természetes tartozékból: kókusz- és kagylóhéjak, bambuszdarabok, szizálkötél. Természetes hatású, tartós szórakozás papagájunk számára. Fém akasztóval ellátott. Hosszúsága 42cm.

Gyártók listája

Madárjátékok

  Információk