Almok

15 termék van a kategóriában
1 - 15 termék a 15 ból
 • Réti széna 15l
  FAFORGS

  Természetes réti széna rágcsálók, kisállatok számára. Alom gyanánt vagy eleségként is adható. Teljesen természetes, semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz. Préselt csomagolásban.

 • Versele-Laga réti széna kisállatoknak
  (VL)424131

  Versele-Laga préselt réti széna kisállatoknak. Természetes széna rágcsálók etetéséhez, de kisállat alomként is használható. Teljesen természetes, mindenfajta rágcsáló kisállat számára ideális. Kapható 1kg-os, vagy 2,5kg-os porciózott kiszerelésben.

 • Belamy Ultra természetes alom
  (VL)190014

  Belamy Ultra természetes alom macskák és rágcsálók számára. Magába zárja a nedvességet és a szagokat, antibakteriális hatású. A nedves részek csomókká állnak össze, így azokat könnyebb eltávolítani. Nem igényel teljes cserét, csak a kivett mennyiségek rendszeres utántöltését. Akár 2-4 hétig is használható.

 • Fenyőkéreg
  EPFK2

  Euro-Pet fenyőkéreg. Univerzális kiegészítő terráriumba pókok vagy hüllők alá, valamint rágcsálók almozásához. Teljesen természetes anyag, jól párologtat, könnyen tisztítható. Ideális kiskertekbe, balkonládákba is. Több kiszerelésben kapható, pH-értéke 4,5 - 5 közötti.

 • Tőzeg
  EPT05

  Euro-pet tőzeg. Természetes kiegészítő terráriumba hüllők, rovarok vagy pókok alá talajnak, ill. rágcsálóknak almozáshoz. Szerves anyagokban gazdag, így növények ültetéséhez is használható. Ideális még kiskertekbe, balkonládákba is.

 • Faforgács 15l
  FAFORGF

  Natúr faforgács kisállat alom. Ideális a különböző rágcsálók almozására. A természetes anyag megfelelő komfortérzetet biztosít a kisállatok számára. Hatékonyan szívja magába a nedvességet. Préselt kiszerelés.

 • Fapellet 15kg
  FAPELL

  Norka Cats fapellet kisállat alom. 100%-ig természetes alom feldolgozatlan fából. Higiénikus és univerzális. Magába zárja a nedvességet és a kellemetlen szagokat. Tartósan használható. Rágcsálófélék és macskák almozására is alkalmas.

 • Versele-Laga Cubetto Wood préselt forgács pellet 12l
  (VL)423091

  Versele-Laga Cubetto Wood prémium fapellet kisállat alom. Kiváló nedvszívó hatása által hatékonyan zárja magába a folyadékot és szagokat. Alomként használható macskák vagy rágcsálók számára, de terráriumokban, madárkalitkákban is alkalmazható. Használat után komposztálható, vagy kerti humuszként felhasználható. Kiszerelése 7kg, 12 liter.

 • Versele-Laga Cubetto Straw préselt szalma pellet 12l
  (VL)423092

  Versele-Laga Cubetto Straw préselt szalma pellet kisállat alom. Természetes anyag, akár 300%-os nedvszívó képességgel rendelkezik. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, száraz és pormentes környezetet biztosít a kisállatok számára. Használat után komposztálható, vagy kerti humuszként is felhasználható. Szinte bármilyen háziállat almozására alkalmas....

 • Versele-Laga faforgács
  (VL)424128

  Versele-Laga prémium faforgács kisállatoknak. Teljesen természetes, pormentes préselt forgács rágcsálók almozásához. Nagy nedvszívó képességgel bír. Mindenfajta rágcsáló számára ideális. Használat után komposztáló anyaghoz keverhető humuszként.

 • Asan Cat Fresh Blue macskaalom 10 liter
  (TOM)3528

  Az Asan kisállat alom újrahasznosított anyagokból készült, teljesen lebomló. Környezetbarát, pormentes. Puha szerkezete nem sérti fel az állat mancsát. A használt alom a WC-n is lehúzható, vagy komposztáláshoz is használható. A Fresh Blue alom macskáknak és vadászgörényeknek is ideális. Szinte azonnal szagtalanítja az ürüléket, miközben hatékonyan zárja...

 • Asan Cat Pure macskaalom 45 liter
  (TOM)3529

  Az Asan kisállat alom újrahasznosított anyagokból készült, teljesen lebomló. Környezetbarát, pormentes. Puha szerkezete nem sérti fel az állat mancsát. A használt alom a WC-n is lehúzható, vagy komposztáláshoz is használható. A Cat Pure alom macskáknak és vadászgörényeknek is ideális. Hatékonyan elzárja a kellemetlen szagokat, és 450%-kal hatékonyabb...

 • Asan Petit kisállat alom papírház dobozban, 4.5 liter
  (TOM)3540

  Az Asan kisállat alom újrahasznosított anyagokból készült, teljesen lebomló. Környezetbarát, pormentes. Puha szerkezete nem sérti fel az állat mancsát. A használt alom a WC-n is lehúzható, vagy komposztáláshoz is használható. A Petit alom hörcsögöknek, kisebb rágcsálóknak ideális. Hatékony szagelzáró és nedvszívó képességével, egy hörcsög számára akár 60...

 • Asan Pet Aloe kisállat alom 14 liter
  (TOM)3534

  Az Asan kisállat alom újrahasznosított anyagokból készült, teljesen lebomló. Környezetbarát, pormentes. Puha szerkezete nem sérti fel az állat mancsát. A használt alom a WC-n is lehúzható, vagy komposztáláshoz is használható. A Pet Aloe alom törpenyulaknak és rágcsálóknak ideális. Aloe Vera tartalma hidratálja a mancsokon az érzékeny bőrfelületet....

 • Asan Pet Silver kisállat alom 12 liter
  (TOM)3536

  Az Asan kisállat alom újrahasznosított anyagokból készült, teljesen lebomló. Környezetbarát, pormentes. Puha szerkezete nem sérti fel az állat mancsát. A használt alom a WC-n is lehúzható, vagy komposztáláshoz is használható. A Pet Silver alom törpenyulaknak és rágcsálóknak ideális. Ezüst kolloid tartalma antibakteriális hatású, így nagyon higiénikus....

Gyártók listája

Almok

  Információk