Tálkák, etetők, itatók

25 termék van a kategóriában
1 - 24 termék a 25 ból
 • Akasztós fémtálka
  PP77610H

  Akasztós fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka vízszintes rácsára kell akasztani. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Több méretben kapható.

 • Csavaros fémtálka
  PP77610C

  Csavaros fémtálka díszmadarak vagy rágcsálók etetéséhez és itatásához. A tartókonzolt egyszerűen a ketrec vagy kalitka rácsára kell fixálni csavaros rögzítője segítségével. Stabilan tartja a tálat, a kisállat nem tudja kiborítani. Rozsdamentes fém. Több méretben kapható.

 • Talpas akril tálka
  PPC11

  Élénk színű, akrilból készült tálka hörcsögök, kistestű rágcsálók etetéséhez és itatásához. A látványos színek feldobják a rágcsáló ketrec hangulatát. Talpas kialakítása miatt a kisállat nem tudja felborítani.

 • Fémtál kisállatoknak
  PP88210

  Rozsdamentes fámtálka kisállatok etetéséhez és itatásához. Hagyományos forma, maximálisan kihasználható kapacitással. Több méretben kapható a különböző termetű kisállatok számára, mint törpenyúl, kutya, macska.

 • Ferplast DADA rágcsáló tálka
  (FER)84706799

  Ferplast műanyag tálka rágcsálóknak. Letisztult formájú műanyag tál, ideális a kisállatok etetéséhez, itatásához. Színes, szép kinézetű kiegészítő, jól mutat a rágcsáló ketrecben.

 • Deluxe nyúlitató
  324.64

  Nagy méretű golyós itató nyulak, tengerimalacok, és más kisállatok itatásához. Kis méretű díszmadaraknak is ideális. Rozsdamentes fém golyós itató rész, strapabíró. Rögzítővel felszerelt. Több méretben kapható.

 • Ferplast hordozható itató
  (FER)85505899

  Ferplast hordozható itató kisállatoknak. Praktikus kiegészítő, melyben friss vizet szállíthatunk a kisállat számára sétáltatás vagy utazás alkalmával. Könnyen kezelhető, biztonságosan magában tartja a vizet szállítás közben. Praktikus rögzítő csattal ellátott. Bárhol elővehető, a lenyíló tálka részébe kell kinyomni a vizet a műanyag palackból. Több méretben.

 • Ferplast Sippy itató
  (FER)84672070

  Ferplast Sippy rágcsáló itató. Modern kialakítású itató különböző termetű rágcsálók számára. A hagyományos rögzítőn kívül tapadókorongot is tartalmaz, így nem csak rácsos ketrecen, de műanyag vagy üvegfalon is elhelyezhető. Kupakos tetején keresztül könnyen újratölthető, nem kell kivenni a ketrecből. Rozsdamentes itatófejjel. Több méretben kapható.

 • Inter-zoo hörcsög tálka
  (IZ)IZM020

  Inter-Zoo műanyag tálka. Hörcsögök, kistestű rágcsálók etetésre és itatásra is ideális. Kialakítása miatt nehéz felborítani. Élénk színárnyalatok, mutatós kiegészítő a rágcsáló ketrecben.

 • Fa etetővályú rágcsálóknak
  (JKA)33045

  JK Animals fából készült etetővályú. Ideális kistestű rágcsálók, hörcsögök etetéséhez. Természetes anyag, remekül illik a kisállat számára kialakított környezetbe.

 • Kerámia tálka kisállatoknak
  CZ023

  Kerámia etetőtálka kisállatok számára. Formázása és színezése diszkrét kiegészítővé teszi mind rágcsáló ketrecben, mind terráriumban használva. Peremes kialakítása miatt az eleség kevésbé szóródik ki, ill. élő féreggel etetéskor a férgek nem tudnak kimászni belőle.

 • Talpas kerámia tálka kisállatoknak
  CZ048

  Kerámia tálka kisállatok etetéséhez, itatásához. Egyszerű, hagyományos kialakítású. Rágcsálók és hüllők számára is ideális. Terrakotta színe miatt jól illeszkedik a környezetébe. Talpas kialakítása megakadályozza a felborítást. Több méretben kapható.

 • Kerámia tálka kisállatoknak
  CZ111

  Egyszerű, hagyományos kialakítású kerámia tálka. Rágcsálók és hüllők etetéséhez vagy itatásához használható. Terrakotta színe miatt diszkréten illeszkedik a környezetbe. Több méretben kapható.

 • Rágcsáló itató
  ATRI0350

  Lapos rágcsáló itató. Dizájnos kialakítású kiegészítő hörcsögök, kis rágcsálók itatásához. Rozsdamentes, golyós fém itatófeje strapabíró, és biztonságosan tartja bent a vizet. Könnyen rögzíthető a rágcsáló ketrec rácsán. Több méretben kapható.

 • Savic Biba rágcsáló itató
  0160

  Savic Biba golyós itató rágcsálók számára. Különböző méretekben kapható, így az egértől a törpenyúlig mindeféle rágcsálóhoz kapható megfelelő itató. Kivehető itatószára rozsdamentes. Opálosan áttetsző, skálázott palack, jól látható benne a víz mennyisége.

 • Tatrapet üveg itató
  (TAT)321.11

  Tatrapet üveg itató hörcsögök, kistestű rágcsálók számára. Fém akasztóval ellátott, mellyel könnyen elhelyezhető a rágcsáló ketrec rácsára, vagy üvegkalitka esetén az üvegfalra akasztva.

 • Tommi üveg itató
  (TOM)6196

  Tommi itató üveg rágcsálóknak. Üvegből készített itató kistestű rágcsálók, egerek, hörcsögök, törpehörcsögök itatásához. Nyerges fém rögzítőjével a rágcsáló ketrec rácsán fixálható, vagy tapadókorongjával a műanyag vagy üvegfalra tapasztható.

 • Tommi akasztós fémtálka
  (TOM)7341

  Tommi fémtálka rágcsálók és madarak etetéséhez, itatásához. A kampós, vagy csavaros rögzítővel ellátott kerettel bármilyen ketrecre vagy kalitkára rögzíthető. A keretbe stabilan illeszkedik a tálka, amit a kisállat nem tud felborítani. Rozsdamentes fémtál.

 • Hordozható itató 250ml
  D-13583

  Hordozható itató kisállatoknak. Praktikus kiegészítő, melyben friss vizet szállíthatunk kedvencünk számára sétáltatás vagy utazás alkalmával. Könnyen kezelhető, biztonságosan magában tartja a vizet szállítás közben. Praktikus rögzítő madzaggal ellátott. Bárhol elővehető, a lenyíló tálka részébe kell kinyomni a vizet a műanyag palackból.

 • Hordozható itató 500ml
  D-13590

  Hordozható itató kisállatoknak. Praktikus kiegészítő, melyben friss vizet szállíthatunk kedvencünk számára sétáltatás vagy utazás alkalmával. Könnyen kezelhető, biztonságosan magában tartja a vizet szállítás közben. Praktikus rögzítő madzaggal ellátott. Bárhol elővehető, a lenyíló tálka részébe kell kinyomni a vizet a műanyag palackból.

 • Kisállat szőnyeg - mancs alakú
  D-06690

  Gumírozott felületű, csúszásmentes szőnyeg kutyák, macskák, más kisállatok számára. Nem csak kényelmes fekhely kis kedvencünknek, hanem etetését és itatását is intézhetjük rajta. A kiszóródó eledel és kiloccsanó víz nem szennyezi össze a padlót. A gumis felület megfogja a ráhelyezett tálakat. Könnyen tisztítható. Jelenleg csak szürke színben kapható!

 • Kisállat szőnyeg 40*30cm
  D-06683

  Gumírozott felületű, csúszásmentes szőnyeg kutyák, macskák, más kisállatok számára. Nem csak kényelmes fekhely kis kedvencünknek, hanem etetését és itatását is intézhetjük rajta. A kiszóródó eledel és kiloccsanó víz nem szennyezi össze a padlót. A gumis felület megfogja a ráhelyezett tálakat. Könnyen tisztítható. Jelenleg csak rózsaszín színben kapható!

 • Ferplast Roger 4702 műanyag szénatartó
  (FER)84702799

  Ferplast műanyag szénatartó rágcsáló ketrecekre. Egyszerűen rögzíthető a ketrec rácsán. Prakitkus kiegészítő nyulak és más rágcsálók etetéséhez. Méretei 282*93*158mm. A termék színe eltérő lehet!

 • Trixie műanyag rágcsáló itató 100ml
  (TRI)6052

  Trixie műanyag itató hörcsögök, futóegerek, kisebb rágcsálók számára. Golyós csepegtetőszárral, és drótos rögzítővel, mellyel a ketrec oldalához rögzíthetjük, vagy a tetejére akaszthatjuk. Űrtartalma 100ml. Az egyes termékek színe véletlenszerű.

Gyártók listája

Tálkák, etetők, itatók

  Információk