Gyártó termékeinek listája Inter-Zoo

1 - 24 termék a 61 ból
 • Akril ház hörcsög búvóhely
  (IZ)A009

  Inter-zoo akril búvóhely hörcsögök, kistestű rágcsálók számára. Formás kialakítás, vidám színek, mutatós kiegészítő a rágcsáló ketrecbe. Növeli a kisállat komfortérzetét, és szórakozást nyújt neki. Teteje levehető, így könnyen tisztítható. Alsó fele áttetsző.

 • Csőcsatlakozó panel Inter-Zoo rágcsáló ketrechez
  (IZ)URCSB

  Csőcsatlakozó panel Inter-Zoo rágcsáló ketrecekhez. A külső csővezetékkel felszerelt Inter-Zoo ketrecekhez kapható csőcsatlakozó panel, mely a rácson számára kiképzett nyílásba illeszthető bele. Az összes alapszínben kapható alkatrész.

 • Csőrögzítő gyűrű Inter-Zoo rágcsáló ketrec csővezetékéhez
  (IZ)UKRB

  Csőrögzítő gyűrű Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeihez. Az Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeinek egyes elemeit illesztik össze. Az összes alapszínben kapható alkatrész, a csomag 2db gyűrűt tartalmaz.

 • Egyenes cső Inter-Zoo rágcsáló ketrec csőrendszeréhez
  (IZ)UEB

  Egyenes csőelem Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeihez. Az Inter-Zoo rágcsáló ketrecek csővezetékeinek bővítéséhez használható kiegészítő elem. Tartalmaz 2db rögzítőgyűrűt. Minden alapszínben kapható.

 • Inter-Zoo Alex + Terrace hörcsög ketrec
  (IZ)G132

  Inter-Zoo Alex + Terrace hörcsög ketrec. Szinte teljesen zárt ketrec, ideális hörcsögök, kisebb testű rágcsálók tartásához. Az átlátszó plexi felső panel megakadályozza az alom kiszórását, így a ketrec környéke tiszta marad. A futókeréken kívül a látványos, külső kupolás csőrendszer gondoskodik a kisállat mozgásigényeinek kielégítéséről. Modern dizájn,...

 • Inter-Zoo Alex hörcsög ketrec
  (IZ)G120

  Inter-Zoo Alex hörcsög ketrec. Szinte teljesen zárt ketrec, ideális hörcsögök, kisebb testű rágcsálók tartásához. Az átlátszó plexi felső panel megakadályozza az alom kiszórását, így a ketrec környéke tiszta marad. Futókerék, búvóhely és műanyag tálka gondoskodnak a maximális komfortérzetről. Modern dizájn, teljes felszerelés.

 • Inter-Zoo Alvin mókus ketrec
  (IZ)G195

  Inter-Zoo Alvin mókus ketrec. Modern kialakítású rágcsáló ketrec mókus tartásához. Nagy belső tere elegendő, kényelmes helyet biztosít a kisállat számára. Műanyag sarok elemei és felső pereme masszívvá, és látványossá teszik. Teteje teljesen felnyitható, így kényelmesen hozzáférhetünk a kisállathoz. Jól felszerelt rágcsáló ketrec, vadászgörény tartásához...

 • Inter-Zoo Aqualand 1 hörcsög ketrec
  (IZ)G164

  Inter-Zoo Aqualand hörcsög ketrec. Különleges rágcsáló ketrec üveg alappal, hörcsögök és kistestű rágcsálók tartásához. Az üveg alap teljes belátást biztosít, és az alom kiszórását is megakadályozza. A különleges dizájnt a természetes hatású fa terasz és rámpa, valamint az akril házikó és futókerék teszik teljessé. Műanyag sarokvédők gondoskodnak az üveg...

 • Inter-Zoo Aqualand 2 hörcsög ketrec
  (IZ)G165

  Inter-Zoo Aqualand hörcsög ketrec. Különleges rágcsáló ketrec üveg alappal, hörcsögök és kistestű rágcsálók tartásához. Az üveg alap teljes belátást biztosít, és az alom kiszórását is megakadályozza. A különleges dizájnt a természetes hatású fa terasz és rámpa, valamint az akril házikó és futókerék teszik teljessé. Műanyag sarokvédők gondoskodnak az üveg...

 • Inter-Zoo Aqualand 3 hörcsög ketrec
  (IZ)G166

  Inter-Zoo Aqualand hörcsög ketrec. Különleges rágcsáló ketrec üveg alappal, hörcsögök és kistestű rágcsálók tartásához. Az üveg alap teljes belátást biztosít, és az alom kiszórását is megakadályozza. A különleges dizájnt a természetes hatású fa terasz és rámpa, valamint az akril házikó és futókerék teszik teljessé. Műanyag sarokvédők gondoskodnak az üveg...

 • Inter-Zoo Astro hörcsög ketrec (Ufó 2)
  (IZ)G136

  Inter-Zoo Astro + Terrace hörcsög ketrec. Látványos formatervezésű ketrec hörcsögök tartásához. A külső kupolás csőrendszer, és a futókerék kielégíti a kisállat mozgásigényét. Az akril terasz búvóhelyként is szolgál, tovább fokozva a komfortérzetet. A látványos színösszeállítások modern, dekoratív külalakot kölcsönöznek a ketrecnek.

 • Inter-Zoo Big Alex + Terrace hörcsög ketrec
  (IZ)G147

  Inter-Zoo Big Alex + Terrace hörcsög ketrec. Dizájnos kialakítású, plexi burás rágcsáló ketrec hörcsögök, kistestű rágcsálók tartásához. Kialakításának köszönhetően nem szóródik ki az alom a ketrecből. Nagy életteret biztosít a kisállatok számára. Terasz, futókerék, és kupolás külső csőrendszer bővítik a mozgásteret. Teljesen felszerelt, búvóhelyet és...

 • Inter-Zoo Bob Wood hörcsög ketrec
  (IZ)G210

  Inter-Zoo Bob Wood hörcsög ketrec. Modern kialakítású ketrec hörcsögök, kisebb rágcsálók tartásához. A műanyag sarokelemek és a felső műanyag perem masszívabbá teszik a szerkezetet, ráadásul a ketrec is látványosabb általuk. A tető teljesen felnyitható. Fából készült terasza természetes hatást nyújt a kisállatnak. Teljesen felszerelt rágcsáló ketrec.

 • Inter-Zoo Charlie 2 hörcsög ketrec
  (IZ)G274

  Inter-Zoo Charlie 2 hörcsög ketrec. Nagy életteret nyújtó szögletes rágcsáló ketrec hörcsögök tartásához. Maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret. A farostlemez teraszok és feljárók természetes hatást kölcsönöznek. Futókerékkel, tálkával és házikóval felszerelt. Masszív króm ketrec, kellemes színű tálca és belső felszerelés.

 • Inter-Zoo Charlie Mouse egér ketrec
  (IZ)G276

  Inter-Zoo Charlie Mouse egér ketrec. Nagy alapterületű, tágas rágcsáló ketrec kedvtelésből tartott egerek számára. Hagyományos formája nagy életteret biztosít a kisállatok számára. A farostlemez terasz és feljáró természetes hatásúak, és több mozgásteret adnak az egereknek. Tálka és műanyag házikó növelik a komfortérzetet. Sűrű rácsozású, masszív króm...

 • Inter-Zoo csincsilla ketrec 100cm
  (IZ)G092

  Inter-Zoo Chinchilla 100 rágcsáló ketrec csincsilla tartásához. Nagy belső élettérrel rendelkező, vastag króm rácsos ketrec. Többszintes elrendezés farostlemez teraszokkal. A fa elemek természetes hatást nyújtanak. Nagy ajtajain keresztül könnyen hozzáférhetünk a kisállathoz. Masszív szerkezet.

 • Inter-Zoo Elena madárkalitka
  (IZ)P071

  Inter-Zoo Elena madárkalitka. Krómozott rácsos kalitka, mely nagy életteret biztosít a kis és közepes termetű díszmadarak számára. Teljesen felszerelt, ülőrudakat és etetőket is tartalmaz. Oldalsó ajtajába Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Élénk színű aljában kivehető tálca kapott helyet, így a tisztántartás is egyszerű.

 • Inter-Zoo Elisabeth 2 madárkalitka
  (IZ)P080

  Inter-Zoo Elisabeth 2 madárkalitka. Modern külsejű, színes aljú kalitka. Kellően nagy életteret biztosít a kis vagy közepes méretű díszmadarak számára. Elegáns forma, kellemes színvilág jellemzi. Ülőrudakkal és etetőkkel felszerelt. Oldalsó ajtajába Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Kivehető tálcája könnyen tisztítható.

 • Inter-Zoo Elisabeth madárkalitka
  (IZ)P078

  Inter-Zoo Elisabeth madárkalitka. Modern külalakja és élénk színű alapja kellemes látványt nyújtanak. Nagy életteret biztosít a kis és közepes méretű díszmadarak számára. Ülőrudakkal és etetőkkel felszerelt, oldalsó ajtajára Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Tálcája kivehető, így a kalitka könnyen tisztán tartható.

 • Inter-Zoo Emma 2 madárkalitka
  (IZ)P082

  Inter-Zoo Emma 2 madárkalitka. Modern külsejű, színes aljú kalitka. Kellően nagy életteret biztosít a kis vagy közepes méretű díszmadarak számára. Elegáns forma, és kellemes színvilág jellemzi. Ülőrudakkal és etetőkkel felszerelt, kivehető tálcája pedig könnyen tisztítható. Oldalsó ajtajára Inter-Zoo madárfürdető illeszthető.

 • Inter-Zoo Emma madárkalitka
  (IZ)P076

  Inter-Zoo Emma madárkalitka. Nagy életteret biztosító kalitka kis és közepes díszmadarak tartásához. Modern külalakja és élénk színű alapja kellemes látványt nyújtanak. Ülőrudakkal és tetetőkkel felszerelt, oldalsó ajtajára Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Kivehető tálcája könnyen tisztítható.

 • Inter-Zoo Emma Open madárkalitka
  (IZ)P084

  Inter-Zoo Emma Open madárkalitka. Nagy életteret biztosító kalitka kis és közepes díszmadarak tartásához. Modern külalakja és élénk színű alapja kellemes látványt nyújtanak. Ülőrudakkal és tetetőkkel felszerelt, oldalsó ajtajára Inter-Zoo madárfürdető illeszthető. Kivehető tálcája könnyen tisztítható. Teteje kinyitható, és a nyílásba ülőrúd helyezhető,...

 • Inter-zoo fém futókerék
  (IZ)A201F

  Inter-Zoo rágcsáló futókerék. Látványos kialakítású fém futókerék, melynek sűrű rácsos szerkezete nem csak dizájnos, de jobb kapaszkodást biztosít a kisállat számára. Masszív szerkezet, többféle színben kapható. A lábára állítható, vagy ketrec a rácsára akasztható. Különböző méretekben kapható, mindenfajta rágcsáló számára.

 • Inter-Zoo Galaxy hörcsög ketrec (Ufó 3)
  (IZ)G135

  Inter-Zoo Galaxy + Terrace hörcsög ketrec. Látványos kialakítású ketrec hörcsögök tartásához. Hatalmas mozgásteret biztosít a kisállatok számára. Több szintes rámpás teraszrendszere, futókereke, és kupolás csővezetéke maximálisan kiszolgálják a hörcsögök mozgásigényeit. Komfortérzetüket a többi felszerelés növeli. Modern hatású színösszeállításai...

Gyártók listája

Kategóriák

  Információk