Gyártó termékeinek listája Hikari

1 - 5 termék a 5 ból
 • Hikari Cichlid Excel díszhaleleség 250g
  (HIK)14228

  Hikari Cichlid Excel díszhaleleség. Prémium haleledel Japánból akváriumi sügérfélék, és más igényes díszhalak etetéséhez. Kiegyensúlyozott természetes összetevők kifejezetten növényevő díszhalak számára. Búzacsíra tartalma miatt könnyen emészthető, a Spirulina élénkíti a színeket és erősíti az immunrendszert. Több szemcseméretben kapható, 250g kiszerelés.

 • Hikari Cichlid Excel díszhaleleség süllyedő
  (HIK)14633

  Hikari Cichlid Excel süllyedő díszhaleleség. Prémium haleledel Japánból akváriumi sügérfélék, és más igényes díszhalak etetéséhez. Kiegyensúlyozott természetes összetevők kifejezetten növényevő díszhalak számára. Búzacsíra tartalma miatt könnyen emészthető, a Spirulina élénkíti a színeket és erősíti az immunrendszert. Mini (S) szemcseméret, 3,2-3,7mm,...

 • Hikari Cichlid Gold díszhaleleség 250g
  (HIK)04228

  Hikari Cichlid Gold díszhaleleség. Prémium haleledel Japánból akváriumi sügérfélék, és más igényes díszhalak etetéséhez. A teljes értékű eleség, mely a legminőségibb karotinoidot tartalmazza. Ragyogóvá teszi a halak természetes színeit. Természetes fehérjéi könnyen emészthetők, gyorsítják a növekedést. A stabilizált C-vitamin erősíti az immunrendszert....

 • Hikari Cichlid Staple díszhaleleség 250g
  (HIK)03228

  Hikari Cichlid Staple díszhaleleség. Prémium haleledel Japánból akváriumi sügérfélék, és más igényes díszhalak etetéséhez. Teljes értékű eleség nagyon jól emészthető természetes összetevőkből. Etetésével halaink hosszú és egészséges életet élhetnek. A növendékhalak intenzívebb növekedését is segíti. Több szemcseméretben kapható, 250g kiszerelés.

 • Hikari Wheat-Germ díszhaleleség
  (HIK)06342

  Hikari Wheat-Germ díszhaleleség. Prémium haleledel Japánból, elsősorban koi pontyok etetéséhez. Növeli a vitalitást, egészséges növekedést biztosít, serkenti a termékenységet. Könnyen emészthető főeleség, nagyon ajánlott az etetése hűvösebb időszakokban. A búzacsíra és hozzáadott vitaminok erősítik a halak immunrendszerét. Kiszerelés 500g.

Gyártók listája

Kategóriák

  Információk