Gyártó termékeinek listája Good Food

1 - 11 termék a 11 ból
 • Yoyo Csincsilla eledel
  YO011050

  Yoyo Wellness csincsilla eledel. Teljes értékű állateledel csincsilla számára. Tartalmazza azokat a magas rosttartalmú, növényi tápanyagokat, melyek a kisállat természetes környezetében megtalálhatók. Tápláló, de nem hízlal. A benne lévő faágak segítik megóvni a fogak épségét.

 • Yoyo csutkaalom
  YO511308

  Good Food Yoyo Fresh csutkaalom. Természetes alom kisállatok számára, 100%-ban szárított és őrölt kukorica csutkából. Kellemes illatú anyag, kiválóan magába szívja a nedvességet, és elzárja a rossz szagokat. Szemcsés, pormentes szerkezete miatt a kis rágcsálók szívesen alakítanak ki benne búvóhelyet. Hüllőkhöz is alkalmazható.

 • Yoyo Degu eledel
  YO011029

  Good Food Yoyo Wellness degu eledel. Teljes értékű állateledel deguk számára. Olyan magas rosttartalmú, alacsony tápértékű és zsírtartalmú összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a deguk számára ideális étrendet. Minden szükséges tápanyagot tartalmaz, jóllakatja a kisállatot, de nem hizlalja. Faágat is tartalmaz, mely természetes módon biztosítja a...

 • Yoyo Hörcsög eledel
  YO011036

  Good Food Yoyo Wellness hörcsög eledel. Teljes értékű állateledel hörcsögök számára. Alapanyagainak minősége, összetétele és beltartalma egészséges életet biztosít. Jóllakatja, de nem hizlalja a kisállatot. Összeállításakor figyelembe vették a hörcsögök igényeit. Faágakat is tartalmaz, így biztosítva a fogak állagának megóvását.

 • Yoyo kutyasampon kamillás
  YO041033

  Good Food Yoyo Fresh kamillás gyógynövényes kutyasampon. Természetes kamilla gyógynövény kivonatot tartalmaz. Ápolja, megnyugtatja, táplálja a bőrt. Kíméletesen, de hatékonyan tisztítja a szőrzetet, ugyanakkor fényessé, jól fésülhetővé teszi azt. A kutyasampon rendszeres használata csökkenti a vakarózást, és a korpásodást.

 • Yoyo kutyasampon kölyökkutyáknak
  YO041040

  Good Food Yoyo Fresh kölyökkutya sampon. Speciális összetételű és PH-értékű kutyasampon. E-vitamin tartalma védi és táplálja a kölyökkutyák érzékeny bőrét, és szőrét. Természetes összetevői környezetbarát módon bomlanak le. Egyéves kor alatti kölyökkutyák részére ajánlott.

 • Yoyo kutyasampon nercolajos
  YO041026

  Good Food Yoyo Fresh nercolajos kutyasampon. A nercolaj kedvező élettani hatással bír. Gyorsan felszívódva a szőrzetet selymessé, könnyen fésülhetővé teszi. Segíti a száraz bőr nedvességtartalmának visszanyerését. A kutyasampon alkalmazásával a szőrzet megtartja természetes fényét és rugalmasságát, a bőr regenerálódik, rugalmas és ellenálló lesz a külső...

 • Yoyo kutyasampon normál
  YO041019

  Good Food Yoyo Fresh normál kutyasampon. Optimalizált összetételű, erősen tisztító hatású kutyasampon. A benne található tápanyagok pótolják a kioldott zsírt, ápolják és megnyugtatják a bőrt, a szőrt selymessé és jól fésülhetővé teszik. Rendszeres használata a fokozott szennyeződéseknek kitett kutyák számára ajánlott.

 • Yoyo Nyúl eledel
  YO011043

  Good Food Yoyo Wellness nyúl eledel. Teljes értékű állateledel nyúl etetéséhez. Magas rost-, de alacsony fehérjetartalmú összetevőket tartalmaz, melyek jóízű, változatos táplálékot nyújtanak a kisállat számára. Nem hizlal, ugyanakkor jól lakatja az állatkát.

 • Yoyo Tengerimalac eledel
  YO011012

  Good Food Yoyo Wellness tengerimalac eledel. Teljes értékű állateledel tengerimalacok etetéséhez. Tartalmazza azokat a magas rost-, de alacsony fehérjetartalmú, C-vitamint is magába foglaló összetevőket, melyek a kisállat számára szükségesek. Jóllakatja az állatkát, de nem hízlal. Faágakat is tartalmaz, mely segíti a természetes fogápolást.

 • Yoyo Törpehörcsög eledel
  YO041286

  Good Food Yoyo Wellness törpehörcsög eledel. Teljes értékű állateledel törpehörcsögök számára. Alapanyagainak minősége, összetétele és beltartalma egészséges életet biztosít, jóllakatja, de nem hizlalja a kisállatot. Összeállításakor figyelembe vették a törpehörcsögök igényeit. Faágakat is tartalmaz, így biztosítva a fogak állagának megóvását.

Gyártók listája

Kategóriák

  Információk