Gyártó termékeinek listája Good Food

1 - 4 termék a 4 ból
 • Yoyo kutyasampon kamillás
  YO041033

  Good Food Yoyo Fresh kamillás gyógynövényes kutyasampon. Természetes kamilla gyógynövény kivonatot tartalmaz. Ápolja, megnyugtatja, táplálja a bőrt. Kíméletesen, de hatékonyan tisztítja a szőrzetet, ugyanakkor fényessé, jól fésülhetővé teszi azt. A kutyasampon rendszeres használata csökkenti a vakarózást, és a korpásodást.

 • Yoyo kutyasampon kölyökkutyáknak
  YO041040

  Good Food Yoyo Fresh kölyökkutya sampon. Speciális összetételű és PH-értékű kutyasampon. E-vitamin tartalma védi és táplálja a kölyökkutyák érzékeny bőrét, és szőrét. Természetes összetevői környezetbarát módon bomlanak le. Egyéves kor alatti kölyökkutyák részére ajánlott.

 • Yoyo kutyasampon nercolajos
  YO041026

  Good Food Yoyo Fresh nercolajos kutyasampon. A nercolaj kedvező élettani hatással bír. Gyorsan felszívódva a szőrzetet selymessé, könnyen fésülhetővé teszi. Segíti a száraz bőr nedvességtartalmának visszanyerését. A kutyasampon alkalmazásával a szőrzet megtartja természetes fényét és rugalmasságát, a bőr regenerálódik, rugalmas és ellenálló lesz a külső...

 • Yoyo kutyasampon normál
  YO041019

  Good Food Yoyo Fresh normál kutyasampon. Optimalizált összetételű, erősen tisztító hatású kutyasampon. A benne található tápanyagok pótolják a kioldott zsírt, ápolják és megnyugtatják a bőrt, a szőrt selymessé és jól fésülhetővé teszik. Rendszeres használata a fokozott szennyeződéseknek kitett kutyák számára ajánlott.

Gyártók listája

Kategóriák

  Információk