Gyártó termékeinek listája Agro Zoo

Számos fajta kedvező árfekvésű, de minőségi kisállat felszerelést előállító cég.

1 - 5 termék a 5 ból
 • Agro Zoo Bungalow hörcsög ketrec
  (AZ)50020060

  Agro Zoo Bungalow hörcsög ketrec. Kis méretű, íves rágcsáló ketrec hörcsögök számára. Emelettel és futókerékkel felszerelt, így elegendő mozgásteret biztosít a kisállatnak. Főleg ideiglenes lakhelyként használható, pl. nyaralásra, szállításhoz.

 • Agro Zoo Clafoutis hörcsög ketrec
  (AZ)50020250

  Agro Zoo Clafoutis hörcsög ketrec. Nagy méretű, szögletes, emeletes rágcsáló ketrec hörcsögöknek. Az emeletre a ketrec közepén elhelyezkedő nagy rácsos keréken keresztül juthat fel a kisállat. A nagy belső tér és kialakítás maradéktalanul kielégíti a hörcsögök mozgásigényét. A ketrec futókerékkel, tálkával, és házikóval is fel van szerelve.

 • Agro Zoo Grim hörcsög ketrec
  (AZ)50020005

  Agro Zoo Grim hörcsög ketrec. Íves tetejű rágcsáló ketrec hörcsögöknek. Magas, emeletes beltere nagy mozgásteret biztosít a kisállat számára. Az emeletre egy cső vezet fel. A műanyag házikó mutatós eleme a ketrecnek, amiben a hörcsög kényelmesen el tud bújni.

 • Agro Zoo Rabbit 100 nyúlketrec
  (AZ)50020348

  Agro Zoo Rabbit nyúlketrec. Színes műanyag tálcával, masszív ráccsal, szénatartóval ellátott rágcsáló ketrec törpenyúl vagy tengerimalac tartásához. Könnyen szerelhető, a rács összehajtható. Praktikusan használja ki a rendelkezésre álló teret.

 • Műanyag ház hörcsög búvóhely
  (AZ)AZSZ

  Agro Zoo műanyag búvóhely hörcsögök, kistestű rágcsálók számára. Formás kialakítás, vidám színek, mutatós kiegészítő a rágcsáló ketrecbe. Növeli a kisállat komfortérzetét, és szórakozást nyújt neki. Teteje levehető, így könnyen tisztítható. Akasztóival a rágcsáló ketrec rácsán is rögzíthető.

Gyártók listája

Kategóriák

  Információk